Timjancoleslaw

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Timjancoleslaw

Genom att först salta ur kålen blir den mjäll och krispig på en och samma gång – och lagom salt. Blanda vitkålen med äpple, äppelcidervinäger, färsk timjan och en riktigt god majonnäs för en fräsch coleslaw med örtig touch. Gott till burgare, ribs och grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Timjancoleslaw

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk vitkål eller spetskål
1 tsk salt
1 litet äpple
2 dl majonnäs
3 msk finhackad färsk timjan
1 msk äppelcidervinäger
peppar
strösocker

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 387 kCal
Fett38 g
Salt2 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Coleslaw, grundrecept
Betyg 2.5 av 5.157 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Coleslaw med äpple
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Spetskål i sesammajonnäs
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad chorizo med senapscoleslaw
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Falafel på gula ärtor med grillad paprika och spetskål
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk coleslaw
Betyg 4.3 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad