Timjancoleslaw

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Timjancoleslaw

Genom att först salta ur kålen blir den mjäll och krispig på en och samma gång – och lagom salt. Blanda vitkålen med äpple, äppelcidervinäger, färsk timjan och en riktigt god majonnäs för en fräsch coleslaw med örtig touch. Gott till burgare, ribs och grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Timjancoleslaw

Ingredienser

4 portioner
500 g  färsk vitkål eller spetskål
1 tsk  salt
1   litet äpple
2 dl  majonnäs
3 msk  finhackad färsk timjan
1 msk  äppelcidervinäger
peppar
strösocker

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Servera gärna coleslawen till Pulled pork-sliders!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 387 kCal
Fett38 g
Salt2 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Coleslaw med äpple
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coleslaw med rödkål
Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spetskål i sesammajonnäs
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het cole slaw
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Holys red slaw
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtig coleslaw
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga