Timjancoleslaw

2
0
Timjancoleslaw

Genom att först salta ur kålen blir den mjäll och krispig på en och samma gång – och lagom salt. Blanda vitkålen med äpple, äppelcidervinäger, färsk timjan och en riktigt god majonnäs för en fräsch coleslaw med örtig touch. Gott till burgare, ribs och grillat.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Timjancoleslaw

Ingredienser

4 portioner
500 g
färsk vitkål eller spetskål
1 tsk
salt
1
litet äpple
2 dl
majonnäs
3 msk
finhackad färsk timjan
1 msk
äppelcidervinäger
-
peppar
-
strösocker

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Servera gärna coleslawen till Pulled pork-sliders!

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1619 KJ / 387 kCal
Fett 38 g
Salt 2 g
Kolhydrater 9 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept