Låt den här underbara provensalska soppan värma dig och ge dig en härlig smakupplevelse. Soppan är full med delikata rotfrukter som morötter, palsternacka, bönor och rotselleri och berikas med intensiva kryddor som lagerblad, timjan och pesto.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005
Fri från gluten.
Innehåller mjölk.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konservingsmedlet E1105, Lysozym, Parmigiano-Reggiano.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Älskar denna soppan! Jag gjorde dock så att jag bytte ut vanliga krossade tomater mot krossade tomater med vitlökssmak, så för mig smakade det inte så mycket tomat. Skippade de vita bönorna i tomatsås, salt och hade 2 buljongtärninngar istället för 3. Och sedan vitlöksbröd till!
Lovisa
2012-03-29Ganska tråkig soppa som mest smakar tomat. Det som piffade upp var peston, men i övrigt smakade det mest bambamat
Anna
2008-02-18Denna soppa är en underbart god "höstsoppa" med en baguette till!!
Birgitta
2006-10-05