Varm viltbuljong

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm viltbuljong

Ett smakrikt recept på varm viltbuljong att servera till exempelvis renkött. Du gör buljongen av bland annat purjolök, palsternacka, rotselleri, morot, viltfond och enbär.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Varm viltbuljong

Ingredienser

6 portioner
100 g purjolök
100 g palsternacka
50 g rotselleri
50 g morot
1 1/2 l vatten
5 msk viltfond
10 krossade enbär
1/2 tsk salt

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hjortfilé med rotsellericrème och spenat
Betyg 3.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltwok med rotsaker
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jägarnas vilda gryta
Betyg 2.7 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltconsommé med svampfyllda ravioli
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad