Rotfruktsmos med persilja

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Rotfruktsmos med persilja

Potatis, palsternackor och rotselleri kokas i grönsaksbuljong och mixas sedan ihop tillsammans med grädde till ett fluffigt och njutbart rotfruktmos. Toppa sedan med lite hackad persilja. Moset passar utmärkt till fläskkarré.

Rotfruktsmos med persilja

Ingredienser

6 portioner
6   stora potatisar
2   palsternackor
1/4   rotselleri
1   grönsaksbuljongtärning
2 1/2 dl  vatten
salt
ca 1/2 dl  grädde
1 msk  smör
hackade persilja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen, i övrigt är rotmoset fritt från gluten och ägg men innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullar med rotsaksmos och rårörda lingon
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Annat mos
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga