Rotfruktsmos med persilja

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Rotfruktsmos med persilja

Potatis, palsternackor och rotselleri kokas i grönsaksbuljong och mixas sedan ihop tillsammans med grädde till ett fluffigt och njutbart rotfruktmos. Toppa sedan med lite hackad persilja. Moset passar utmärkt till fläskkarré.

Rotfruktsmos med persilja

Ingredienser

6 portioner
6 stora potatisar
2 palsternackor
1/4 rotselleri
1 grönsaksbuljongtärning
2 1/2 dl vatten
salt
ca 1/2 dl grädde
1 msk smör
hackade persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullar med rotsaksmos och rårörda lingon
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Annat mos
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Husets snabba kålsoppa
Betyg 2.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotskött med rotfruktsmos och pepparrotssås
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga