Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Viltconsommé, eller soppa på fond av vilt och rotsaker, är tillsammans med färsk, svampfylld ravioli en smakrik förrätt eller middag som passar helgen. Raviolin serverar du på en bädd av savoykål med tryffelolja och den goda consommén ovanpå.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Ingredienser

4 portioner

Consommé

1   morot
1   gul lök
100 g  rotselleri
1/2   purjolök
2 msk  rapsolja
10 dl  viltfond (konc viltfond + vatten)
salt och peppar
sherry till smaksättning

Svampfyllda ravioli med kål

400 g  svampfyllda färska ravioliknyten
1   litet huvud savoykål (à 300 g)
1 msk  smör
1 msk  tryffelolja eller god olivolja
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg. Bjud i stället på: Klar Consommé från Campbell's och smaksätt den med lite portvin. Lägg i strimlor av rökt hjortlår eller skinka, stekta kantareller och fräst savoykål. Stek i mjölkfritt margarin eller olja vid ev problem med mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatis- och selleripuré med tryffel
Betyg 4.2 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Provensalsk rotfruktssoppa
Betyg 3.8 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hjortfilé med rotsellericrème och spenat
Betyg 3.4 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekt savoykål
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Älgstek med murklor
Betyg 2.3 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga