Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Viltconsommé, eller soppa på fond av vilt och rotsaker, är tillsammans med färsk, svampfylld ravioli en smakrik förrätt eller middag som passar helgen. Raviolin serverar du på en bädd av savoykål med tryffelolja och den goda consommén ovanpå.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Ingredienser

4 portioner

Consommé

1 morot
1 gul lök
100 g rotselleri
1/2 purjolök
2 msk rapsolja
10 dl viltfond (konc viltfond + vatten)
salt
peppar
sherry till smaksättning

Svampfyllda ravioli med kål

400 g svampfyllda färska ravioliknyten
1 litet huvud savoykål (à 300 g)
1 msk smör
1 msk tryffelolja eller god olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatis- och selleripuré med tryffel
Betyg 4.2 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hjortfilé med rotsellericrème och spenat
Betyg 3.4 av 5.
103 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekt savoykål
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rotselleriflarn med silverlökssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsrostad savoykål
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga