Potatissallad med dill- och senapskräm och halloumi

En krämig potatissallad med sting som tillagas i ett nafs. Dijonsenapen ger salladen hetta och sockerärtorna ett härligt krisp. Servera med gyllenstekta halloumibitar, solroskärnor och mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3241 KJ / 773 kCal
Fett48 g
Salt4 g
Kolhydrater51 g
Protein31 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Gott och enkelt. Älskade sockerärtornas krisp! Blandade ner halloumin i potatissalladen istället, och skippade solroskärnor och mangold, tycker det blev bra utan.
Louise
2025-02-27