Denna fiskfilé med den syrliga saffranskrämen på smetana skapar en fantastiskt god smakkombination. Servera den smörstekta fisken och saffranskrämen med nykokt potatis, krispiga haricots verts och fräsch mangold för att göra rätten fulländad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
18 2018
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd smetana och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gunvor
2022-04-10Blanda ner lite citronskal och honung i saffranskrämen så blir den jättegod! Laxen rimmade vi med riven ingefära och citron innan den landade på grillen.
Merja
2021-01-06Vet inte om det var jag som gjorde något fel även jag följde receptet men det här var ingen hit. Kommer inte göra om.
Curt
2018-03-29Lägg till utskrift
Redaktionen ICAse
2018-03-29Hej Curt! Tack för din synpunkt och det är på gång. Hälsningar Michelle