En färgstark rätt med potatisgnocchi, sojabönor och tomatsallad. Lök och vitlök steks till dess att de fått färg. Blanda i grädde, mjölk, smulad buljong och vinäger. Tillsätt sojabönorna och låt sjuda några minuter innan du tillsätter tomaterna. Servera den krämiga gnocchin med tomatsallad toppat med ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och gnocchin. Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut gnocchin mot glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde, mjölk och halloumi utan laktos.
Gör äggfri: byt ev ut gnocchin mot äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Oskar
2020-12-26Det här har blivit min absoluta favoriträtt alla kategorier. Det enda problemet är att man äter tills man mår illa. Helvete vad god den är!!!
Anna
2015-05-10Lättlagat, mättande och gott! Perfekt fredagskäk när man vill ha något lite lyxigare men ändå snabblagat!
Susanna
2014-12-04Det var ingen i familjen som tyckte detta var gott!