Potatisgnocchi med sojabönor och tomatsallad

En färgstark rätt med potatisgnocchi, sojabönor och tomatsallad. Lök och vitlök steks till dess att de fått färg. Blanda i grädde, mjölk, smulad buljong och vinäger. Tillsätt sojabönorna och låt sjuda några minuter innan du tillsätter tomaterna. Servera den krämiga gnocchin med tomatsallad toppat med ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2014

Ingredienser
Potatisgnocchi
Tomatsallad
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och gnocchin. Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut gnocchin mot glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde, mjölk och halloumi utan laktos.
Gör äggfri: byt ev ut gnocchin mot äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott! Lite annorlunda smak än jag är van vid pga kombon vitvinsvinäger och soltorkade tomater, men absolut inte på ett dåligt sätt. Även lättlagat, även om det tyvärr blir lite extra disk. Kommer helt klart att göra igen!
Josefine
2023-08-08Det här har blivit min absoluta favoriträtt alla kategorier. Det enda problemet är att man äter tills man mår illa. Helvete vad god den är!!!
Oskar
2020-12-26Lättlagat, mättande och gott! Perfekt fredagskäk när man vill ha något lite lyxigare men ändå snabblagat!
Anna
2015-05-10