Prosciuttolindad kycklingfilé med krämig gnocchi
Prosciuttolindad kycklingfilé med krämig gnocchi är ett matigt, smarrigt och mycket lättlagat recept. Den lufttorkade skinkan ger härlig sälta åt kycklingen och gnocchin får fin smak av crème fraiche, soltorkade tomater och basilika. Servera med mangoldskott i lite vinäger.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2014
Ingredienser
2 portioner
2 kycklingfiléer med prosciutto
2 port potatisgnocchi
1/2 kruka basilika
140 g strimlade soltorkad tomat
2 dl lätt crème fraiche
salt
peppar
65 g röda mangoldskott
1 tsk rödvinsvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2707 KJ / 647 kCal
Fett24.1 g
Kolhydrater64.1 g
Protein42.9 g
Kommentarer
Förtydliga instruktionen, väldigt oklart med hur man ska tillaga kycklingen med skinkan.
Jenny
2022-04-16Tillagningsinstruktionen för kyckling lindad i skinka är lite oklar. Kanske en extra rad om det skulle vara bra i det här receptet?
Johan
2022-02-25