Jordärtskockorna tar lite tid att skala, men det är väl värt besväret. De ger mycket smak. Toppa potatis- och jordärtskockssoppan med sötsyrliga äppelchips för fint krisp. En värmande och mättande vintermiddag.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018
Fri från gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tyvärr blev den väldigt smaklös, hade i extra buljongtärning samt fond, har gjort enligt ICAs andra recept för jordärtskockssoppa och de smakar otroligt mycket mer. Här blev det mest en svag potatissmak och ingen smak av jordärtskocka.
Caroline
2022-11-03Hur gör man en veckoplanering?
Hans
2021-12-05Hade sparat receptet vet inte varför , för nu när jag gjorde soppan enligt recept blev den väldigt sur av 3 msk vitvinsvinäger… inte jättenöjd.
Noomi
2021-10-11