Söta, syrliga och krispiga äppelchips som är goda att toppa soppan med eller att bara äta som de är. Äpplena bibehåller sin vackra färg i lagen. Mycket godare än den färdigköpta varianten.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per styck på 30 stycken.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge kan man förvara dessa?
Hanna
2022-11-18Så goda men hur lossar man chipsen från pappret? De sitter fast. Stenhårt.
Elisabet
2021-09-13Hej Elisabet! Vad tråkigt att höra att chipsen fastnade i pappret. Använde du bakplåtspapper? De ska inte fastna om man använder bakplåtspapper. Men testa trycka på pappret på chipsens baksida och kanske det går att få loss dem på det sättet. Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-09-14Hej Har både en diabetiker och små barn som jag vill bjuda på dessa goda chips. Kan man utesluta socker? - äpplen är ju söta i sig själv Anne
Anne
2021-04-26Hej Anne! Ja, du kan utesluta sockret men vi rekommenderar att ha citron i vattnet enligt receptet så att chipsen inte blir bruna. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-04-27