Hemgjorda äppelchips
Söta, syrliga och krispiga äppelchips som är goda att toppa soppan med eller att bara äta som de är. Äpplena bibehåller sin vackra färg i lagen. Mycket godare än den färdigköpta varianten.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018
Ingredienser
30-40 st
1 dl vatten
2 msk färskpressad citronjuice
1 dl strösocker
2 röda äpplen
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck på 30 stycken.
Energi74 KJ / 18 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater4 g
Protein0 g
Kommentarer
Dessa chips gör jag varje år. Väldigt uppskattat av familjen. Får även beställningar av dotterns vänner. Så enkelt och gott🥰
Monika
2024-10-03Blir ännu godare om man strör lite socker och kanel över äpplena innan man kör in de i ugnen. + att huset luktar gott
Lena
2024-08-13Hur länge kan man förvara dessa?
Hanna
2022-11-18