Pizza med rödkål och valnötter

Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
2
Pizza med rödkål och valnötter

Prova vårt tips på pizzatopping, inspirerad av råvaror som ofta blir kvar efter julfirandet. Pizza med rödkål, valnötter och ädelost lagar du enkelt med en färdig pizzadeg. Toppen när du vill använda julens rester på ett nytt sätt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pizza med rödkål och valnötter

Ingredienser

2-3 portioner
1   förp pizzadeg (à ca 400 g)
1 1/2 dl  crème fraiche
100 g  mozzarella (gärna buffelmozzarella)
1 1/2 dl  strimlad stekt rödkål
50 g  ädelost
2 msk  valnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i pizzadegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.

Näringsvärdet är per port beräknat på två port.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Garnera med granatäpple

Gunilla

2022-12-06

Verkar gott! Värt att prova

Bo

2022-11-28

Näringsvärde per portion

Energi3657 KJ / 870 kCal
Fett53 g
Salt1 g
Kolhydrater71 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Rödbetspizza med ädelost och valnötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Flatbread med ädelost och rödlök
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga