Pizza med rödkål och valnötter

7
0
Pizza med rödkål och valnötter

Prova vårt tips på pizzatopping, inspirerad av råvaror som ofta blir kvar efter julfirandet. Pizza med rödkål, valnötter och ädelost lagar du enkelt med en färdig pizzadeg. Toppen när du vill använda julens rester på ett nytt sätt!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pizza med rödkål och valnötter

Ingredienser

2-3
1
förp pizzadeg (à ca 400 g)
1 1/2 dl
crème fraiche
100 g
mozzarella (gärna buffelmozzarella)
1 1/2 dl
strimlad stekt rödkål
50 g
ädelost
2 msk
valnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i pizzadegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.

Näringsvärdet är per port beräknat på två port.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3657 KJ / 870 kCal
Fett 53 g
Salt 1 g
Kolhydrater 71 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept