Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Sälta och sötma samt knapriga nötter. Den här spenatsalladen har verkligen allt av detta och blir en fröjd för både ögat och smaklökarna. Salladen innehåller förutom spenat, rostade valnötter, salt ädelost och söta sultanrussin. Spenatsalladen är perfekt tillbehör på ett buffébord eller servera den bara som den är tillsammans med ett gott bröd.

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl  valnötter
140 g  ädelost
2 msk  balsamvinäger
1 dl  olivolja
2   förp babyspenat (à 65 g)
1 dl  russin (gärna sultanrussin)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1931 KJ / 461 kCal
Fett41 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med ädelost och aprikoser
Betyg 4.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Flatbread med ädelost och rödlök
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päron- och ädelostflarn
Betyg 2.8 av 5.
110 personer har röstat
Under 30 min att tillaga