Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

1
0
Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Sälta och sötma samt knapriga nötter. Den här spenatsalladen har verkligen allt av detta och blir en fröjd för både ögat och smaklökarna. Salladen innehåller förutom spenat, rostade valnötter, salt ädelost och söta sultanrussin. Spenatsalladen är perfekt tillbehör på ett buffébord eller servera den bara som den är tillsammans med ett gott bröd.

Skriv ut
Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl
valnötter
140 g
ädelost
2 msk
balsamvinäger
1 dl
olivolja
2
förp babyspenat (à 65 g)
1 dl
russin (gärna sultanrussin)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1931 KJ / 461 kCal
Fett 41 g
Salt 1 g
Kolhydrater 11 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept