Bakad rödkål med granatäpple, ädelost och hasselnötter 

13
3
Bakad rödkål med granatäpple, ädelost och hasselnötter 

Ett underbart lakto-ovo vegetariskt recept till julbordet! Ugnsbakade skivor varm rödkål med crema di balsamico toppas med smulad ädelost, rostade hasselnötter, persilja och granatäppelkärnor. En rätt som kommer att göra succé på vegojulbordet!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Bakad rödkål med granatäpple, ädelost och hasselnötter 

Ingredienser

8 bufféportioner
ca 1 kg
rödkål
2 msk
olivolja
2 msk
crema di balsamico
1 tsk
salt
2 krm
peppar

Topping

140 g
ädelost (gärna Ädel Grädd)
1 dl
rostade hasselnötter
20 g
färsk persilja
1 dl
granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Kajsa

2020-12-25

Det här var riktigt gott! En blandning av sött och salt och ett utmärkt tillbehör på julbordet.

Olle

2020-10-06

Gott och vackert!

Sarah

2018-12-28

Wow. Supergod och fräsch. 👍Vi gjorde en andra sats på juldagen för alla tyckte den var så god.

Näringsvärde per portion

Energi 812 KJ / 194 kCal
Fett 14 g
Salt 1 g
Kolhydrater 9 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept