Flatbread med ädelost och rödlök

9
0
Flatbread med ädelost och rödlök

Flatbread med ädelost och rödlök måste du prova! Fruktig smak av vindruvor, härliga valnötter och krämig mascarpone och ädelostblandning på pizzabotten.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Flatbread med ädelost och rödlök

Ingredienser

8 portioner
1 rödlök
1 msk smör
140 g ädelost
1/2 ask mascarpone (à 125 g)
2 krm salt
1 förpackning färdig pizzadeg (à 260 g)
100 g vindruvor
50 g valnötter

För alla

Fri från ägg, men kontrollera pizzadegen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd färdig glutenfri pizzabotten eller gör egen glutenfri deg.

Gör så här

Tips

Skär brödet i små bitar och servera som tilltugg eller på buffébordet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer