Flatbread med ädelost och rödlök

Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
0
Flatbread med ädelost och rödlök

Flatbread med ädelost och rödlök måste du prova! Fruktig smak av vindruvor, härliga valnötter och krämig mascarpone och ädelostblandning på pizzabotten.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Flatbread med ädelost och rödlök

Ingredienser

8 portioner
1   rödlök
1 msk  smör
140 g  ädelost
1/2   ask mascarpone (à 125 g)
2 krm  salt
1   förpackning färdig pizzadeg (à 260 g)
100 g  vindruvor
50 g  valnötter

För alla

Fri från ägg, men kontrollera pizzadegen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd färdig glutenfri pizzabotten eller gör egen glutenfri deg.

Gör så här

Tips

Skär brödet i små bitar och servera som tilltugg eller på buffébordet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Langos med äpple och citronmascarpone
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade vindruvor med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Penne med broccoli, mascarpone och gorgonzola
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga