Flatbread med ädelost och rödlök

7
0
Flatbread med ädelost och rödlök

Flatbread med ädelost och rödlök måste du prova! Fruktig smak av vindruvor, härliga valnötter och krämig mascarpone och ädelostblandning på pizzabotten.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Flatbread med ädelost och rödlök

Ingredienser

8 portioner
1
rödlök
1 msk
smör
140 g
ädelost
1/2
ask mascarpone (à 125 g)
2 krm
salt
1
förpackning färdig pizzadeg (à 260 g)
100 g
vindruvor
50 g
valnötter

För alla

Fri från ägg, men kontrollera pizzadegen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd färdig glutenfri pizzabotten eller gör egen glutenfri deg.

Gör så här

Tips

Skär brödet i små bitar och servera som tilltugg eller på buffébordet.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Testa liknande recept