Flatbread med ädelost och rödlök

Betyg 4.6 av 5.
11 personer har röstat
0
Flatbread med ädelost och rödlök

Flatbread med ädelost och rödlök måste du prova! Fruktig smak av vindruvor, härliga valnötter och krämig mascarpone och ädelostblandning på pizzabotten.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Flatbread med ädelost och rödlök

Ingredienser

8 portioner
1 rödlök
1 msk smör
140 g ädelost
1/2 ask mascarpone (à 125 g)
2 krm salt
1 förpackning färdig pizzadeg (à 260 g)
100 g vindruvor
50 g valnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Langos med äpple och citronmascarpone
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsrostade vindruvor med rosmarin
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade vindruvor med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hemmagjord mimosasallad
Betyg 3.3 av 5.
97 personer har röstat
Under 30 min att tillaga