Pestopotatissallad med chorizo & sparris

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Pestopotatissallad med chorizo & sparris

En annorlunda potatissallad med den nötiga, fylliga smaken från pesto. Sparris, rädisor och rödlök ger salladen en kraftfull smak medan chorizon fångar upp den heta och intensiva karaktären som gör salladen så ljuvlig.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Pestopotatissallad med chorizo & sparris

Ingredienser

4 portioner
800 g  färskpotatis
4   chorizokorvar (à 100 g)
200 g  grön sparris
8   rädisor
1   rödlök
100 g  rucolasallad
4 msk  pesto

För alla

Fri från gluten och ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i korven.
Gör mjölkfri: gör egen pesto med tofu i stället för fetaost och kontrollera korvens innehåll. Kontrollera innehållsförteckningen på pesto om du är nötallergiker.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

FÖR ALLA? Tänk på att pesto innehåller nötter. Min son som är allergisk fick en allergisk reaktion första gången han provade grön Pesto. Jag hade ingen aning om att den innehöll nötter så det håll på att gå illa.

Sif

2007-05-25

Näringsvärde per portion

Energi1680 KJ / 400 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pestokryddad bönsallad
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sparris med rökt kalkonbröst och limevinägrett
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissallad med ägg och oliver
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt lax med sparrissallad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga