Pestopotatissallad med chorizo & sparris

En annorlunda potatissallad med den nötiga, fylliga smaken från pesto. Sparris, rädisor och rödlök ger salladen en kraftfull smak medan chorizon fångar upp den heta och intensiva karaktären som gör salladen så ljuvlig.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Ingredienser
4 portioner
800 g färskpotatis
4 chorizokorvar (à 100 g)
200 g grön sparris
8 rädisor
1 rödlök
100 g rucolasallad
4 msk pesto
Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1680 KJ / 400 kCal
Fett18 g
Kommentar
FÖR ALLA? Tänk på att pesto innehåller nötter. Min son som är allergisk fick en allergisk reaktion första gången han provade grön Pesto. Jag hade ingen aning om att den innehöll nötter så det håll på att gå illa.
Sif
2007-05-25