Potatissallad med svarta bönor

5
3
Potatissallad med svarta bönor

Servera den här färgsprakande potatissalladen till ditt grillade kött. Färskpotatis, ruccola, tomat och lök blandas med krämig chèvre och svarta bönor. Kombinationen är elegant och utsökt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Potatissallad med svarta bönor

Ingredienser

4 portioner
600 g kokt färskpotatis
1 färsk lök eller purjolök (1 färsk lök motsvarar 1 liten späd purjolök)
4 tomater
100 g rucolasallad
100 g chèvre (getost)
3 dl kokta svarta bönor

Dressing

1 msk vinäger
3 msk olja
2 krm salt
1 krm peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut chèvreosten och använg ev tofu istället.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Katharina

2011-08-05

En återkommande favorit.

Agneta

2004-06-10

Otroligt gott till vinmarinerad grillad entrecôte.

Susanne

2003-08-12

Otroligt god och matig, även utan svarta bönor!