Potatissallad med svarta bönor
Servera den här färgsprakande potatissalladen till ditt grillade kött. Färskpotatis, ruccola, tomat och lök blandas med krämig chèvre och svarta bönor. Kombinationen är elegant och utsökt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003
Ingredienser
4 portioner
600 g kokt färskpotatis
1 färsk lök eller purjolök (1 färsk lök motsvarar 1 liten späd purjolök)
4 tomater
100 g rucolasallad
100 g chèvre (getost)
3 dl kokta svarta bönor
Dressing
1 msk vinäger
3 msk olja
2 krm salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En återkommande favorit.
Katharina
2011-08-05Otroligt gott till vinmarinerad grillad entrecôte.
Agneta
2004-06-10Otroligt god och matig, även utan svarta bönor!
Susanne
2003-08-12