Potatissallad med svarta bönor

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
3
Potatissallad med svarta bönor

Servera den här färgsprakande potatissalladen till ditt grillade kött. Färskpotatis, ruccola, tomat och lök blandas med krämig chèvre och svarta bönor. Kombinationen är elegant och utsökt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Potatissallad med svarta bönor

Ingredienser

4 portioner
600 g  kokt färskpotatis
1   färsk lök eller purjolök (1 färsk lök motsvarar 1 liten späd purjolök)
4   tomater
100 g  rucolasallad
100 g  chèvre (getost)
3 dl  kokta svarta bönor

Dressing

1 msk  vinäger
3 msk  olja
2 krm  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut chèvreosten och använg ev tofu istället.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

En återkommande favorit.

Katharina

2011-08-05

Otroligt gott till vinmarinerad grillad entrecôte.

Agneta

2004-06-10

Otroligt god och matig, även utan svarta bönor!

Susanne

2003-08-12

Testa liknande recept

Potatissallad med tomater och getost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen quinoasallad
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enklaste chèvrecremen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre-tzatziki
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med lönnsirap och chèvre
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga