Sparrissallad med ägg och oliver

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
2
Sparrissallad med ägg och oliver

Utsökt sparrissallad med ägg och oliver som garanterat gör succé på buffébordet. Den goda salladen av sparris, ruccolasallad, parmesanost, ägg och svarta oliver smakar ljuvligt gott.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Sparrissallad med ägg och oliver

Ingredienser

8 portioner
500 g  grön sparris
5   ägg
100 g  rucolasallad
1 dl  grovriven ost t ex parmesan
1 dl  svarta oliver

Dressing

1 msk  pressad citronjuice
3 msk  rapsolja
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten, välj tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Den här är ett måste på påskbordet!

Inger

2011-04-22

Mycket god som en ny rätt på påskbordet .

Pernilla

2005-11-12

Näringsvärde per portion

Energi580 KJ / 140 kCal
Fett12 g
Kolhydrater2 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med sparris och avokado
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestopotatissallad med chorizo & sparris
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelettpizza
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga