Sparrissallad med ägg och oliver
Utsökt sparrissallad med ägg och oliver som garanterat gör succé på buffébordet. Den goda salladen av sparris, ruccolasallad, parmesanost, ägg och svarta oliver smakar ljuvligt gott.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005
Ingredienser
8 portioner
500 g grön sparris
5 ägg
100 g rucolasallad
1 dl grovriven ost t ex parmesan
1 dl svarta oliver
Dressing
1 msk pressad citronjuice
3 msk rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi580 KJ / 140 kCal
Fett12 g
Kolhydrater2 g
Protein7 g
Kommentarer
Den här är ett måste på påskbordet!
Inger
2011-04-22Mycket god som en ny rätt på påskbordet .
Pernilla
2005-11-12