Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

15
0 Klimatsmart
Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

En utsökt pastarätt med kronärtskockor, sojabönor, paprikapesto och persilja. Låt grädde och pesto koka samman och tillsätt sedan den nykokta pastan, sojabönor, skockor och persilja.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2021

Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

Ingredienser

4 portioner
1
förp marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g)
1/2
kruka eller ask persilja
250 g
miniplommontomater
250 g
frysta sojabönor
4
port färsk papardelle (gärna vitlök & persilja)
2 1/2 dl
matlagningsgrädde
1
förp paprikapesto (à 130 g)
-
salt
-
peppar
65 g
rucola

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2796 KJ / 671 kCal
Fett 34 g
Salt 2 g
Kolhydrater 63 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept