Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
0Klimatsmart
Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

En utsökt pastarätt med kronärtskockor, sojabönor, paprikapesto och persilja. Låt grädde och pesto koka samman och tillsätt sedan den nykokta pastan, sojabönor, skockor och persilja.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2021

Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

Ingredienser

4 portioner
1 förp marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g)
1/2 kruka eller ask persilja
250 g miniplommontomater
250 g frysta sojabönor
4 port färsk papardelle (gärna vitlök & persilja)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 förp paprikapesto (à 130 g)
salt
peppar
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2796 KJ / 671 kCal
Fett34 g
Salt2 g
Kolhydrater63 g
Protein22 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tagliatelle med paprikakräm och skinka
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med lammkorv och oliver
Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Triangoli med kronärtskocka
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta arrabbiata med kronärtskocka och mozzarella
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paprikaslungad pasta med mozzarella och prosciutto cotto
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig köttfärssås med paprikapesto
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga