Pappardelle med salsiccia, fänkål och rosmarin

Pappardelle är en bredare form av pasta. När du kokar den lagom får du ett gott tuggmotstånd som gör sig strålande i kombination med den kryddiga salsiccian. Rör ihop och toppa med lite riven parmesan så är du framme i pastahimlen!

Ingredienser
Pastasås
Pasta
Till servering
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på salsiccian och buljongen, i övrigt fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanen eller byt ut den mot mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer