Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Ricotta- och spenatravioli i paprikasås med grönsaker

Ravioli, det är gott det. Särskilt när den serveras så här, med en härlig paprikasås med ett sting av chili. Och så hyvlad parmesan på det. Mums!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina grönmixen och låt rinna av väl.
  2. Skala och riv moroten grovt.
  3. Lägg samtliga ingredienser till pastasåsen förutom grönsakerna i en kastrull och koka upp. Tillsätt grönsakerna, koka upp och smaka av med salt och peppar.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och blanda försiktigt ner i såsen. 
  5. Till servering: Servera med pumpakärnor och parmesan.

För alla

Kontrollera noga innehållet i soppan och buljongen.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri fylld pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
Pastasås
  • 1 morot
  • 390 g paprikasoppa
  • 1 dl ajvar relish
  • 2 dl crème fraiche (34%)
  • 1/2 msk vit balsamvinäger
  • 1 krm chiliflakes
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 300 g fryst grönmix
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g färsk ravioli med ricotta & spenat
Till servering
  • rostade pumpakärnor
  • parmesanost
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer