Triangoli med kronärtskocka

4
0 Klimatsmart
Triangoli med kronärtskocka

Kronärtskockshjärtan, fylld triangolipasta och avokado passar utmärkt ihop. Fräs rödlöken i olivolja och vänd ner kronärtskocka och låt de sedan koka ihop i en krämig sås av grädde. Blanda pastan med den underbart goda kronärtkockssåsen och servera tillsammans med ruccola och avokadosallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2018

Triangoli med kronärtskocka

Ingredienser

2 portioner
1
burk kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1
rödlök
1 tsk
olivolja
2 dl
matlagningsgrädde
-
salt
-
peppar
2
port pasta (gärna triangoli)
1
avokado
1/2
påse rucola (à 65 g)
1 tsk
rödvinsvinäger
1 tsk
olivolja

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Pressa i lite vitlök när du steker löken. Smaksätt gärna såsen med lite tryffelolja.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2710 KJ / 647 kCal
Fett 31 g
Salt 3 g
Kolhydrater 71 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept