Triangoli med kronärtskocka

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0Klimatsmart
Triangoli med kronärtskocka

Kronärtskockshjärtan, fylld triangolipasta och avokado passar utmärkt ihop. Fräs rödlöken i olivolja och vänd ner kronärtskocka och låt de sedan koka ihop i en krämig sås av grädde. Blanda pastan med den underbart goda kronärtkockssåsen och servera tillsammans med ruccola och avokadosallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2018

Triangoli med kronärtskocka

Ingredienser

2 portioner
1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1 rödlök
1 tsk olivolja
2 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
2 port pasta (gärna triangoli)
1 avokado
1/2 påse rucola (à 65 g)
1 tsk rödvinsvinäger
1 tsk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2710 KJ / 647 kCal
Fett31 g
Salt3 g
Kolhydrater71 g
Protein16 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pasta arrabbiata med kronärtskocka och mozzarella
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med kronärtskocka och tomat
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med kronärtskocka och tomat
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockssallad med melon och hummus
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig paprikapasta med kronärtskockor
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga