Pastasallad med knaperstekt bacon och paprikadressing

Superenkel och god pastasallad som smaksätts med en purédressing gjord på ugnsrostade paprikor, sambal, örter, majonnäs och laktosfri crème fraiche. Salladen blir extra matig när den toppas med emmenthalerost och knaprigt sidfläsk. Perfekt på buffén eller kanske när det blir dags för pick-nick i gröngräset.

Ingredienser
För alla
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), smaksätt enligt önskemål. Välj mjölkproteinfri ostersättning.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer