En gräddig pastalåda brukar gå hem hos de flesta i familjen. Här smaksätts den med en lite kryddigare färs, vilket passar utmärkt till pastan och gräddens milda smaker. Servera pastalådan med tomathalvor och middagen är redo att njutas av!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Tord sune
2/10/2021La i en buljongtärning i blandningen. En hel rödlök och en vitlöksklyfta. De delade tomaterna åkte in i ugnen ovanpå formen. På så vis kokas och spricker de och sipprar ner bland lagern av pasta och köttfärs. Ev kan man tillsätta lite tomatpasta när köttet steks för att ge färg. Gott
Emmely
11/12/2020Smaklöst, torrt. Det åkte i sopporna istället för i matlådor. Lagar inte igen!
Anne
9/4/2020Otroligt smaklöst! Och gräddigt var det inte. Snarare Torr pastalåda med smaklös färs.... Hamnade i soporna efter kvällsmaten. :(
Redaktionen ICAse
9/4/2020Hej Anne! Tack för din feedback. Tråkigt att du inte var nöjd med rätten. Vi har skickat din kommentar vidare till våra receptkreatörer. Hälsningar Ulrika