En gräddig pastalåda brukar gå hem hos de flesta i familjen. Här smaksätts den med en lite kryddigare färs, vilket passar utmärkt till pastan och gräddens milda smaker. Servera pastalådan med tomathalvor och middagen är redo att njutas av!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Mona
2022-03-12Det var en av de märkligaste hybrider jag gjort. Smakerna jättegoda. Jag älskar ju spiskummin. Men så mycket bök för detta enkla resultat. Om, OM, jag gör om det kommer jag att utesluta ägg, bryta ner röd paprika och tomaterna i köttfärsröran och använda den som sås.
Tord sune
2021-02-10La i en buljongtärning i blandningen. En hel rödlök och en vitlöksklyfta. De delade tomaterna åkte in i ugnen ovanpå formen. På så vis kokas och spricker de och sipprar ner bland lagern av pasta och köttfärs. Ev kan man tillsätta lite tomatpasta när köttet steks för att ge färg. Gott
Emmely
2020-11-12Smaklöst, torrt. Det åkte i sopporna istället för i matlådor. Lagar inte igen!