Cornburgers

8
0
Cornburgers

Mmm, ljuvligt goda burgare där färsen blandas med söta och krispiga majskorn! Med tillbehör som avokado, chunky salsa, krispsallad och ugnsrostad klyftpotatis blir detta en smakfest för hela familjen!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014

Cornburgers

Ingredienser

4 portioner

Klyftpotatis

600 g fast potatis
1 msk olja
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Cornburgers

150 g majskorn
ca 500 g blandfärs
3 krm salt
1 krm peppar
1 msk paprikapulver
1 msk smör eller margarin

Till servering

2 avokado
4 hamburgerbröd
1 burk chunky salsa (à 300 g)
1/2 krispsallad

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Tips

Kockknepet: Rosta gärna bröden i ugnen eller i brödrosten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3716 KJ / 889 kCal
Fett 412 g
Kolhydrater 882 g
Protein 366 g
Läs mer om näringsvärden