Pasta och tomatsås med chorizo | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Pasta och tomatsås med chorizo

Matig, färgsprakande och smakrik är den här fylliga pastarätten med chorizo och paprika.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 19, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär korven i skivor. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar och champinjonerna i fjärdedelar. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
  2. Stek korven i hälften av matfettet. Lägg korven i en kastrull tillsammans med krossade tomater och svarta bönor. Låt sjuda några minuter.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Stek champinjonerna i resten av matfettet. Vänd ner dem och paprikan i korv- och tomatsåsen. Smaka av med salt, peppar och lite paprikapulver. Blanda i spenaten.
  5. Servera grytan med pasta.

För alla

Läs noga ingredienserna i korven.
Gör glutenfri: Använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: Använd äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g chorizo
  • 1 gul paprika
  • 100 g champinjoner
  • 1 förp svarta bönor (à 410 g)
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 förp krossade tomater med chili (à 500 g)
  • 4 port pasta
  • salt och peppar
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 65 g bladspenat
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2583 kJ / 616 kCal