Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat

Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
1
Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat

Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat är en färggrann och fräsch omelett som får en vacker gyllene färg när den gräddas i ugn. Servera med bröd och gärna oliver.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011

Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
1   röd paprika
300 g  chorizo
1 msk  olja
1   påse färsk bladspenat (à ca 65 g)
8   ägg
1 dl  vatten
1 dl  riven ost (1 dl motsvarar ca 40 g)
2 krm  salt
1 krm  peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat

Kommentar

Verkligen smakrikt o gott!

Bengt

2021-10-31

Näringsvärde per portion

Energi2058 KJ / 492 kCal

Testa liknande recept

Chorizo- med fänkålstortilla
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvomelett med spenat
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötpotatis och korv på plåt med koriandermajonnäs
Betyg 4.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bondomelett med spenat och chorizo
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk chorizo med fettuccine och basilika
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta och tomatsås med chorizo
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga