Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat
Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat är en färggrann och fräsch omelett som får en vacker gyllene färg när den gräddas i ugn. Servera med bröd och gärna oliver.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
1 röd paprika
300 g chorizo
1 msk olja
1 påse färsk bladspenat (à ca 65 g)
8 ägg
1 dl vatten
1 dl riven ost (1 dl motsvarar ca 40 g)
2 krm salt
1 krm peppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2058 KJ / 492 kCal
Kommentar
Verkligen smakrikt o gott!
Bengt
2021-10-31