Sagolik ugnsbakad kycklingfilé fylld med tomater och chorizokorv. Servera kycklingen tillsammans med en paprikakvarg och kokt pasta med haricots verts. En smakfull favorit.
Läs noga innehållsförteckningen på korven och på den grillade paprikan. Rätten innehåller laktos, mjölkprotein och gluten.
Gör laktosfri: byt ut kvargen mot laktosreducerad eller laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargen mot ett sojabaserat alternativ, t ex sour supreme.
Gör glutenfri: välj en glutenfri pasta (kan innehålla ägg).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Riktigt gott! Det här receptet kommer vi att göra igen. Vi lade dock till några ingredienser: I såsen använde vi 2 st paprikor, mixade hälften och skar småbitar av resten. Vi lade till 2 stora matskedar av Heinz Sun-dried Tomato Sauce, en hel chili, salt och svartpeppar. Vi använde Scan Red Hot Chorizo för att smaksätta det hela lite extra och satte även in hela tomater i ugnen eftersom det inte gick in så mycket tomat inuti kycklingfiléerna. Sedan blandade vi kidneybönor (kokade med scharlottenlök och vitlök) med fullkornsris och åt till.
Angelica
2007-05-21