Chorizofylld kycklingfilé med pasta och paprikakvarg
Sagolik ugnsbakad kycklingfilé fylld med tomater och chorizokorv. Servera kycklingen tillsammans med en paprikakvarg och kokt pasta med haricots verts. En smakfull favorit.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 chorizo (korv)
2 tomater
1 msk olja
salt
peppar
1 grillad paprika
1 dl kvarg (1%)
4 portioner pasta
150 g haricots verts (bönor)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi17024 KJ / 407 kCal
Fett13.7 g
Kommentar
Riktigt gott! Det här receptet kommer vi att göra igen. Vi lade dock till några ingredienser: I såsen använde vi 2 st paprikor, mixade hälften och skar småbitar av resten. Vi lade till 2 stora matskedar av Heinz Sun-dried Tomato Sauce, en hel chili, salt och svartpeppar. Vi använde Scan Red Hot Chorizo för att smaksätta det hela lite extra och satte även in hela tomater i ugnen eftersom det inte gick in så mycket tomat inuti kycklingfiléerna. Sedan blandade vi kidneybönor (kokade med scharlottenlök och vitlök) med fullkornsris och åt till.
Angelica
2007-05-21