Pasta med pancetta och zucchinitapenade
En snabblagad pasta är aldrig fel, särskilt inte om den också är utsökt god. Här med pancetta och tapenade som du enkelt svänger ihop. Stek pancettan i lite olja från tapenaden, rör sedan ner den och de delade tomaterna. Koka pastan och blanda allt samman för att sedan servera med gräslök och snackpaprika!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2018
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer