Pancettapasta med pesto och rucola

1
0
Pancettapasta med pesto och rucola

Det italienska, rimmade och lufttorkade sidfläsket tillför oerhört mycket god smak till vilken rätt man än tillagar. Här får den verkligen blomstra, tillsammans med färsk pasta, pesto och rucola. Det är bara att äta och njuta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2022

Pancettapasta med pesto och rucola

Ingredienser

2 portioner
160 g pancetta i tärningar
1 tsk olja
1/2 förp rädisor (à 125 g)
250 g färsk pasta (gärna fettuccine)
150 g haricots verts (bönor)
1/2 dl pesto calabrese
1/2 dl kokvatten från pastan
peppar
1/2 förp rucola (à 65 g)

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri pesto.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pesto.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2380 KJ / 570 kCal
Fett 35 g
Salt 5 g
Kolhydrater 32 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden