Pasta med musslor & rostad vitlök

Ljuvligt god pasta med musslor i en sås på rostad vitlök, tomater och chili - smakrikt, enkelt och gott. Pastan drar åt sig musslornas sälta och tomaternas sötma samtidigt som du får det lilla extra stinget av röd chili.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1763 KJ / 422 kCal
Fett3 g
Salt0.6 g
Kolhydrater77 g
Protein18 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stBehövde nog lite vitt vin
Börje
Tillagat många gånger, snabbt billigt och gott
Rita
Mycket god musselrätt. Lade till soyabönor för färgens skull samt padrones från min frys.
Birgitta
Chili??? Förstöt smakem, även på skaldjur.
Ulla
Jag ska testa denna rätt ikväll. Istället för olivolja + citronjuice - går det troligen jättebra med olja inkl citron. Mycket god!
Ing-liz