Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd

Dessa ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd är ett lyxigt och festligt recept med himmelska smaker. Trots det tar det max en halvtimme att tillaga, så det passar lika bra till vardagslyx som till fest. Garanterat förtjusande gott!

Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd

Ingredienser

4 portioner
2   burkar stångsparris (à 250 g)
1   burk musslor i vatten (à 425 g)
50 g  hasselnötter
50 g  smör eller margarin
100 g  ädelost
1/2 dl  hackad färsk eller fryst persilja
1/2 dl  ströbröd

Gör så här

Tips

Nötterna kan ersättas med solroskärnor.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sallad med bacon, avokado och hasselnötsdressing
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sallad med ädelost
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gorgonzolagratinerad avokado med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikonflarn med ädelost
Betyg 5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga