Fettuccine med musslor, persilja och tomat
En färgsprakande vacker och otroligt god pasta med vinkokta musslor och krispiga haricots verts. Denna rätt är busenkel att tillaga men är i all sin enkelhet full av smak och texturer. Pricken över i:et är de den vackert gröna aromatisk persiljan och de knallröda körsbärstomaterna som gifter sig fint med musslorna. Servera musselpastan med ångande varm vitlöksbaguette!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2017
Ingredienser
För alla
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer