Kvällens middag är en lättlagad och smarrig pastarätt med kycklingfärs, röda körsbärstomater och gyllene små majskorn. Såsen piffas till med örtig timjan och vitlök och doftar minst sagt ljuvligt. Servera pastan i djupa skålar, garnera med krispig sallad och njut tills ni är mätta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej Hanna! I punkt 3 har vi föreslagit att färsen ska i. Hoppas det går bra! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-12-19Jag kan ju lista ut det själv men receptet förtäljer inte när/hur kycklingfärsen ska tillagas.
Hanna
2016-12-12