Pasta arrabiata med linsragu
Pasta kan kombineras med nästan vad som helst. Här har vi valt att servera pastan med en het tomatsås gjord på bland annat arrabbiatapesto. Tillsammans med kokta belugalinser och stekta grönsaker blir rätten till ett potpurri av smaker. Toppa med hackad persilja för pricken över i.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2021
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet, buljongen och i peston.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det räcker me en halv deciliter vitvinsvinäger. Jag tog honung och vatten i min men tyckte ändå den smaka för mycket syra.
Emma
2021-09-07Blev lite sur (pga vinet?), kommer tillsätta socker nästa gång. Annars krämig och fyllig smak.
Ivan
2021-03-10