En linsragu med arrabbiata och rödvin passar lika bra en vardag som när du behöver imponera på någon. Belugalinserna får en härlig färg, och passar utmärkt ihop med lök, morot och selleri. Servera med casareccepasta,härligt röd mangold och strössla lite persilja över, sen är det bara att njuta!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Stefan
2021-11-28Gott, fräscht, lättlagat, 5x som vardagsmat
Therese
2020-12-30Mycket gott och mättande.
Agnes
2019-01-04Väldigt god med distinkt smak av rödvin. Använde The wanted Zin och det blev supergott.