Paprika- och chorizopasta med spenat

6
0
Paprika- och chorizopasta med spenat

En delikat paprikapasta som får extra sting av den färska chorizon. Lök, paprika och korv skivas och steks i en het panna som kryddas med timjan och peppar. Till denna rätt serveras också en krämig mozzarellasallad blandad med spenat och nykokt lumaconi. Välkommen till bords.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2014

Paprika- och chorizopasta med spenat

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
2
röda paprikor
2
förp färsk chorizo (à 270 g)
1 msk
olivolja
1 tsk
timjan
-
salt och peppar
4
port pasta (lumaconi)
125 g
mozzarella
65 g
babyspenat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3190 KJ / 763 kCal
Fett 43 g
Salt 4.87 g
Kolhydrater 60 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept