Fabulös och mättande gratäng med italienska smaker! Stek chorizo och lök, tillsätt krossade tomater, oliver, balsamvinäger och låt småkoka några minuter. Låt den nykokta pastan rinna av och blanda den med sås och basilika. Lägg på mozzarella och tillaga mitt i ugnen. Duka fram din osttäckta gratäng med fräsch ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: uteslut mozzarellan.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Föll hela familjen i smaken! Vi valde chorizos med mycket smak vilket lyfte rätten och behövde då inte komplettera med chili
Ann
2023-02-27Grymt recept, supergott för alla som gillar valsamvinäger och lite starkare korv! Glöm inte smaka av när ni har i balsamvinäger, om ni inte gillar smaken!
Sebastian
2022-08-18För mycket basilika. Smaken frän. Inte gott/Liselott
Christina
2022-05-06