Pappardelle och portabello är svårt att säga flera gånger om, men desto lättare att laga! På ca 20 minuter har du en rätt vi med säkerhet gärna skulle beställa på restaurang. Smakerna av persilja, citron, vitlök och chili gifter sig fint och blir otroligt gott i kombination med den krämiga pastan och portabellosvamp.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
25 2021
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sara
2021-06-22Jättegott och lättlagat
Marie
2021-06-16Mycket gott! Tillsatte dock grönsaksbuljong till matgrädde för extra smak