Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter

Smörrebröd med stekt svamp, sparris och valnötter. Smakrikt, fräscht och lite krispigt känns detta smörrebröd. Lägg stekt svamp och sparris på ett mörkt rågbröd. Fyll på med smakrik dijonnaise och toppa till sist smörrebrödet med krispiga valnötter och gröna ärtskott.

Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl naturella valnötter
2 portabellosvampar
8 gröna sparrisar
5 msk olivolja
salt
svartpeppar
1/2 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
4 skivor grovt mörkt bröd (gärna danskt rågbröd)
1 dl ärtskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1709 KJ / 408 kCal
Fett31 g
Salt1.3 g
Kolhydrater22 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Vegofajitas med portabello och morötter
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pappardelle med portabello och sparris
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Vårsallad med sparris
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
“Pulled mushrooms” med valnötter
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga