Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Smörrebröd med stekt svamp, sparris och valnötter. Smakrikt, fräscht och lite krispigt känns detta smörrebröd. Lägg stekt svamp och sparris på ett mörkt rågbröd. Fyll på med smakrik dijonnaise och toppa till sist smörrebrödet med krispiga valnötter och gröna ärtskott.
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl naturella valnötter
2 portabellosvampar
8 gröna sparrisar
5 msk olivolja
salt
svartpeppar
1/2 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
4 skivor grovt mörkt bröd (gärna danskt rågbröd)
1 dl ärtskott
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1709 KJ / 408 kCal
Fett31 g
Salt1.3 g
Kolhydrater22 g
Protein8 g
Kommentarer