Testa detta smarriga fiskrecept där torsk- eller koljafilé paneras i panko och steks gyllene och krispig. Servera den panerade fisken med en fräsch nudelsallad med rödkål, och ringla över den ljuvligt goda vitlöksdressingen.
Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ingrid
2022-05-09Väldigt gott och festlig mat att bjuda på. Fanns ingen rödkål så jag tog vitkål och morot istället och tog i lite sesamolja också och rostade sesamfrön. Väldigt gott!
Angela
2022-04-09Massor av smaker. Mycket gott! Gjort detta flera gånger. Gör extra sås. Den är väldigt omtyckt!
Ann-christin
2022-02-01Supergott! Men ogillar att rödkålen färgar av sig så att nudlarna blir rosa.