Fiskfilé i kapprock

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fiskfilé i kapprock

Rulla ihop dina fina fiskfiléer fyllda med härlig tomat, timjan och smör till smällkarameller och grädda paketen i en ugnsform. Duka direkt fram dina goda rullar av fiskfilé i kapprock med nykokt färskpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Fiskfilé i kapprock

Ingredienser

4 portioner
500 g  torsk- eller koljafilé
2   tomater
4   stora kvistar färsk timjan
smör
salt
vitpeppar

För alla

Fiskfilè i kapprock är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: uteslut smöret och använd i stället laktosfritt eller mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskburgare med grönkålsslaw och äpple
Betyg 4.5 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffransgratinerad kolja med sockerärtor
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ceviche med sötpotatis
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekt koljafilé med tomatrisotto
Betyg 4.6 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad torsk med nudelsallad och rostad vitlöksdressing
Betyg 4.7 av 5.
113 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med lökconfit och tomat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga