En ny, fräsch tacofavorit till fredagsmyset – fisktacos! Servera krispig stekt fisk i tortillabröd tillsammans med snabbsyrad rödkål, yoghurt smaksatt med koriander och heta jalapeños för en riktig smakexplosion.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl och panko mot glutenfria ersättningsprodukter. Välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och yoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
NEJ !!!!!!!!!!!!!
Christina
2022-04-25Supergott och fräscht. Var skeptisk till rödkålen men passade fantastisk bra. Gjorde även en egen guacamole ( ICAs recept)
Hanna
2022-03-03Suck ni har misslyckats igen.
Christina
2022-02-25