Fish tacos med jalapeño, korianderyoghurt och syrad kål
En ny, fräsch tacofavorit till fredagsmyset – fisktacos! Servera krispig stekt fisk i tortillabröd tillsammans med snabbsyrad rödkål, yoghurt smaksatt med koriander och heta jalapeños för en riktig smakexplosion.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022
Ingredienser
4 portioner
Snabbsyrad kål
500 g rödkål
1 tsk salt
2 msk vitvinsvinäger
Korianderyoghurt
2 dl matyoghurt (10%)
2 dl hackad koriander
1 msk finrivet limeskal
1/2 tsk salt
Fisk
500 g torskfilé
1 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 uppvispat ägg
3 dl panko (asiatiskt ströbröd)
smör (till stekning)
olja (till stekning)
Till servering
1 färsk jalapeño
8 små tortillabröd
färsk koriander
salsa (gärna gurksalsa, se länk i steg 4)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
NEJ !!!!!!!!!!!!!
Christina
2022-04-25Supergott och fräscht. Var skeptisk till rödkålen men passade fantastisk bra. Gjorde även en egen guacamole ( ICAs recept)
Hanna
2022-03-03Suck ni har misslyckats igen.
Christina
2022-02-25