Ost- och skinksnitzel med rostad potatis

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Ost- och skinksnitzel med rostad potatis

Krångla inte till det mer än nödvändigt! En färdig panerad schnitzel är precis vad du behöver ikväll, och här serveras den ihop med ugnsrostad potatis och ett otroligt smakrikt kaprissmör.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2020

Ost- och skinksnitzel med rostad potatis

Ingredienser

2 portioner
500 g potatisklyftor
300 g panerad schnitzel med ost och skinka
2 tsk olja
2 msk kapris
2 msk smör
peppar
1 citron
1 hjärtsallad
1 ask färsk gräslök (à 20 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2611 KJ / 622 kCal
Fett31 g
Salt3 g
Kolhydrater48 g
Protein36 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Skinkschnitzel med citron- och kaprissmör
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schnitzel med kapriskräm
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schnitzel med krämig kimchi
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med rostad potatis och piemento de padrons
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schnitzel med couscoussallad
Betyg 3 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt rostas med grönsaksbea
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga