Ost- och skinksnitzel med rostad potatis

4
0
Ost- och skinksnitzel med rostad potatis

Krångla inte till det mer än nödvändigt! En färdig panerad schnitzel är precis vad du behöver ikväll, och här serveras den ihop med ugnsrostad potatis och ett otroligt smakrikt kaprissmör.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2020

Ost- och skinksnitzel med rostad potatis

Ingredienser

2 portioner
500 g
potatisklyftor
300 g
panerad schnitzel med ost och skinka
2 tsk
olja
2 msk
kapris
2 msk
smör
-
peppar
1
citron
1
hjärtsallad
1
ask färsk gräslök (à 20 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i schnitzeln.
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2611 KJ / 622 kCal
Fett 31 g
Salt 3 g
Kolhydrater 48 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept