Schnitzel med couscoussallad

Mot slutet av veckan tillagas en schnitzel med influenser från Centraleuropa. Här serveras dock inte de klassiska tillbehören utan nu får den sällskap av en couscoussallad. Dressingen som fått smak av apelsin är en förträfflig smakhöjare och gifter sig bra tillsammans med schnitzeln.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2015

Ingredienser
Couscoussallad
Crème fraiche
Dressing
Schnitzel
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri couscous, quinoa eller ris.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer