En matig snabblagad sallad är sällan fel! Denna med orzo grynmiz, bönor, kålrabbi och hasselnötsvinägrett. Den magiskt goda vinägretten gör du på brynt smör, olivolja, vinäger, hackade hasselnötter och gräslök. Servera sedan den kokta orzon med vinägrett, kålrabbi, bönor och spenat för att slutligen riva över mozzarella. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2018
Rätten är fri från ägg men innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd matfett och mozzarella utan laktos.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Älskade vinägretten!
Linda
2018-08-22Nej tyvärr. Detta smakade noll och ingenting.
Emma
2018-05-10Nej tyvärr. Detta smakade absolut noll och ingenting.
Emma
2018-05-10