Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Wokade paprikor och bönor

Fantastiskt smakrikt och mumsigt tillbehör. Dessa wokade grönsaker passar väldigt bra till bland annat stekt lövbiff. Lök, haricots verts och paprika utgör grunden för den färgglada woken.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär löken i grova bitar. Dela, kärna ur och skär paprikan i grova bitar. Halvera bönorna.
  2. Hetta upp olja i en stek- eller wokpanna. Stek grönsakerna i 3-4 minuter. Salta och peppra.
  3. Rör ner blackbeansåsen och låt allt bli varmt. 
  4. Till servering: Servera som tillbehör till lövbiff och ris.

Ris och lövbiff är inräknat i näringsberäkningen.

För alla

Innehåller inte gluten, mjölk eller ägg, men läs för säkerhets skull alltid innehållsdeklarationen på färdiga produkter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • 250 g haricots verts
  • 2 msk olja
  • salt och peppar
  • 1/2 dl asiatisk blackbeansås eller woksås
Till servering
  • ris
  • lövbiff
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2127 kJ / 508 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden