Färska haricots verts i senapsmajo

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
1
Färska haricots verts i senapsmajo

Färska haricots verts blir ett läckert tillbehör till en buffé när de blancheras och blandas med majonnäs och dijonsenap. Dessa goda bönor i senapsmajo passar dessutom utmärkt som tillbehör till lamm!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Färska haricots verts i senapsmajo

Ingredienser

4-6 portioner
2 1/2 msk  dijonsenap
1 dl  majonnäs
450 g  färska haricots verts (bönor)
200 g  ärtskott
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Använd sta mv

Christina

2024-01-06

Testa liknande recept

Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitlöksstekta haricots verts med ingefära och mandel
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Späda grönsaker i pepparrotssås med ägg
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sojakyckling med sesammajonnäs
Betyg 2.7 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och haricots verts-sallad
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga