UNDER 15 MIN | Enkel

Färska haricots verts i senapsmajo

Färska haricots verts blir ett läckert tillbehör till en buffé när de blancheras och blandas med majonnäs och dijonsenap. Dessa goda bönor i senapsmajo passar dessutom utmärkt som tillbehör till lamm!

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4-6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda senap och majonnäs. Koka bönorna ca 1 minut i saltat vatten. Häll av och blanda med senapsmajonnäsen och ärtskotten. Smaka av med salt och servera direkt.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4-6
  • 2 1/2 msk dijonsenap
  • 1 dl majonnäs
  • 450 g färska haricots verts
  • 200 g ärtskott
  • salt