Örtmarinerad kycklinglårfilé

Betyg 4.4 av 5.
76 personer har röstat
19
Örtmarinerad kycklinglårfilé

Laga ugnsgrillad kycklinglårfilé med en dressing av vitlök och persilja. Servera den saftiga kycklingen med dina favorittillbehör som potatis eller något matgryn som bulgur eller matvete, så har du en perfekt vardagsmiddag.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Örtmarinerad kycklinglårfilé

Ingredienser

8 portioner
1200 g kycklinglårfilé
1 tsk salt
1 tsk nymalen svartpeppar
2 msk rapsolja
1 kruka bladpersilja
1 dl olivolja
1 riven vitlöksklyfta

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Som detta recept på Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
76 personer har röstat

Kommentarer

Så enkelt och så gott😍

Marja

2024-06-14

Struntade i att försteka, körde direkt på grädde o kryddor i ugnsform. Sparar tid. Hyvlade på från en ost som legat o torkat lite. Blev Jättegod med ris till.

Marie

2024-05-16

Kanon gott

Michal

2023-07-22

Näringsvärde per portion

Energi1237 KJ / 296 kCal
Fett20 g
Salt1.2 g
Kolhydrater0.5 g
Protein30 g

Testa liknande recept

Senapsdressad kyckling med pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paella med kyckling och majs
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med majssalsa och risonisallad
Betyg 4.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddmarinerad fläskytterfilé
Betyg 3.2 av 5.
334 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bön- och linsragu med currysmaksatt kycklingrulle
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citronkyckling
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga