Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

3
0
Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

En vardagsrätt som går hem hos hela familjen: ugnsbakad kyckling med en persilje- och vitlöksdressing som serveras tillsammans med en krispig kålsallad, sötsyrlig nektarinsalsa och kokt färskpotatis.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

Ingredienser

4 portioner
800 g
färskpotatis

Redan färdigt

1/3
sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 2)
1/2
sats sommarkål med ingefära och lime (se länk i steg 2)
1/2
sats salsa av nektariner (se länk i steg 2)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Testa liknande recept