Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

En vardagsrätt som går hem hos hela familjen: ugnsbakad kyckling med en persilje- och vitlöksdressing som serveras tillsammans med en krispig kålsallad, sötsyrlig nektarinsalsa och kokt färskpotatis.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Koka potatisen.
  2. Servera Örtmarinerad kycklinglårfilé med Sommarkål med ingefära och lime Nektarinsalsa och kokt färskpotatis.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 800 g färskpotatis
Redan färdigt
  • 1/3 sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 2)
  • 1/2 sats sommarkål med ingefära och lime (se länk i steg 2)
  • 1/2 sats salsa av nektariner (se länk i steg 2)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer